Sondazh: A ju shqetëson lënia në harresë e Bibliotekës Kombëtare?
  • Po 71%
  • Jo 24%
  • Nuk më intereson 6%

S’ka shumë surpriza! Qytetet më të shtrenjta në botë për 2023

Nga A2 CNN
30 Nëntor 2023, 13:25 | Lifestyle

S’ka shumë surpriza! Qytetet më të shtrenjta në

Damasku, Siri, mbeten qytetet më të lira në botë. Teherani, Irani dhe Tripoli, Libi, janë gjithashtu afër fundit, duke u renditur respektivisht në vendin e 172 dhe 171.

Shërbimet, ndihma shtëpiake dhe kostot e duhanit ishin më të lartat në qytetet amerikane, ndërsa qytetet e Evropës Perëndimore disa nga shërbimet ishin për rekreacionin, transportin dhe mallrat shtëpiake.

Sipas sondazhit, ushqimet dhe alkooli ishin më të kushtueshme në qytetet aziatike.

Mirëpo, cilat janë qytetet më të shtrenjta në botë? Lista e mëposhtme ju ofron një panoramë të plotë, prej nga të cilat, nuk ka shumë surpriza.

10 qytetet më të shtrenjta në botë për vitin 2023

Cyrih dhe Singapori (barazim)

Nju Jork dhe Gjenevë (barazim)

Hong Kongu

Los Anxhelos

Paris

Tel Aviv dhe Kopenhagen (barazim)

San Francisko

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu