Sondazh: Cilat janë faktorët më të rëndësishëm për zhvillimin e një fëmije?
  • Edukimi shkollor 13%
  • Kujdesi familjar 83%
  • Ndikimi i shoqërisë 5%

“BE ka humbur kohë dhe besim sa i përket zgjerimit me vendet e Ballkanit Perëndimor”

Nga A2 CNN
16 Tetor 2023, 16:34 | Aktualitet

Përfaqësuesja e shoqërisë civile, Blerjana Bilo komentoi në A2CNN zhvillimet në kuadër të punimeve të procesit të Samitit të Berlinit në Tiranë.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi