Sondazh: Cilat janë faktorët më të rëndësishëm për zhvillimin e një fëmije?
  • Edukimi shkollor 13%
  • Kujdesi familjar 75%
  • Ndikimi i shoqërisë 13%

Bujqësia e pasiguruar, Shqipëria e rrezikuar nga katastrofat, kërkohet diversifikimi i tregut

Nga A2 CNN
18 Tetor 2023, 15:29 | Aktualitet

Shqipëria është vendi më i rrezikuar në Ballkanin Perëndimor nga katastrofat natyrore sipas një studimi të kryer nga Universiteti i Harvardit. E me gjithë rreziqet, kryesisht nga përmbytjet dhe tërmetet të cilat janë bërë më të ndjeshme se kurrë më parë vitet e fundit, vullneti i shqiptarëve për t’u siguruar vijon të mbetet në shkallë të ulët.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli