Sondazh: A keni pasur raste të abuzimit me të dhënat tuaja personale?
  • Asnjëherë 10%
  • Shpesh 60%
  • Nuk jam në dijeni 30%

Çfarë është identifikimi etnik dhe kombëtar?

Nga A2 CNN
5 Tetor 2023, 10:55 | Aktualitet

I ftuar në “Dita Jonë” në A2 CNN ishte Ardit Bido, Drejtor i Përgjithshëm i Arkivës

Debat - nga Alba Alishani