Sondazh: Sa prezent është aktiviteti fizik në përditshmërinë tuaj?
  • Çdo ditë 46%
  • Tre herë në javë 18%
  • Vetëm në fundjavë 4%
  • Asnjëherë 32%

Ekonomia e luftës, “kostoja paraprake përllogaritet deri në 7 miliardë dollarë”

Nga A2 CNN
11 Tetor 2023, 22:17 | Aktualitet

Artan Gjergji, ekspert për tregjet financiare, foli në A2 Business nga Aurora Sulçe për luftën mes Izraelit dhe Hamasit dhe ndikimin e saj në ekonomi.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi