Gjatë shtatorit 45% më shumë turistë se 2022, Shqipërinë e vizituan 1.1 milionë pushues të huaj

Nga A2 CNN
26 Tetor 2023, 14:49 | Aktualitet

Shqipërinë e vizituan muajin e shkuar 1.1 milionë pushues të huaj duke e zgjatur kështu sezonin veror edhe me një muaj. Të dhënat nga Instituti i Statistikave tregojnë se në raport me shtatorin e një viti më parë, numri i turistëve është rritur me 45 për qind. Por si përkthehen këto edhe në të ardhura? E diskutojmë këtë temë dhe të dhënat më të fundit nga INSTAT me producenten ekzekutive për biznesin në A2CNN, Aurora Sulçe.

Do të informohesh i pari?
Shkarko aplikacionin tonë:
Android ~ iOS

A2 CNN Livestream

Dita jonë 2024