Hasimja: Vizita e Macron, e rëndësishme për fotot dhe videot, s’ka asnjë marrëveshje në dobi të shqiptarëve

Nga A2 CNN
18 Tetor 2023, 09:43 | Aktualitet

Politologu Ermal Hasimja, i ftuar në “Dita Jonë” tha se vizita e presidentit francez Emmanuel Macron në Tiranë, nuk ka sjellë një marrëveshje dobiprurëse në plan afatshkurtër për Shqipërinë. Ai e sheh më shumë si ca “pikla shtesë” për legjitimitetin e kësaj qeverie. Mirëpo, thekson se mesazhi i Macron ka qenë i qartë, që BE është pranë Shqipërisë.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani