Sondazh: Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s, sa i përdorni masat mbrojtëse?
  • Gjithmonë 0%
  • Shpesh 100%
  • Asnjëherë 0%

Inteligjenca artificiale në Akademi! 5 aplikacione që do ju ndihmojnë në kërkimet shkencore

Nga A2 CNN
25 Tetor 2023, 18:32 | Aktualitet

Inteligjenca artificiale, me ritme të shpejta, po shtrin ndikimin e vet në fusha të ndryshme. E ardhmja e akademisë dhe kërkimit shkencor mund të ndikohet në mënyrë thelbësore nga mjete dhe platforma si ChatGPT.

Ditari A2 CNN