Sondazh: Cilat janë faktorët më të rëndësishëm për zhvillimin e një fëmije?
  • Edukimi shkollor 6%
  • Kujdesi familjar 83%
  • Ndikimi i shoqërisë 11%

Jo vetëm cens, rreziqet e regjistrimit në një moment jo dhe aq të përshtatshëm

Nga A2 CNN
12 Tetor 2023, 00:14 | Aktualitet

Ardit Bido, drejtor i Përgjithshëm i Arkivave, foli në Ditarin e orës 23:00 në A2 CNN.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu