Sondazh: Cilin stil pëlqeni më shumë për dekorimet e fundvitit?
  • Tradicional 47%
  • Modern 24%
  • Pak nga të dyja 29%

Kritik i abortit dhe homoseksualitetit, Johnson, kryetari i ri i Kongresit

Nga A2 CNN
26 Tetor 2023, 16:57 | Aktualitet

Në ato të ditë të zhurmshme pas zgjedhjeve të vitit 2020, kur presidenti amerikan Donald Trump manovronte i dëshpëruar për të mbajtur pushtetin, Mike Johnson ishte një prej mbështetësve më të zellshëm të tij në Kongres.

Debat - nga Alba Alishani