Sondazh: Sa prezent është aktiviteti fizik në përditshmërinë tuaj?
  • Çdo ditë 43%
  • Tre herë në javë 21%
  • Vetëm në fundjavë 7%
  • Asnjëherë 29%

Luftimet e përgjakshme Izrael-Hamas dhe roli i Iranit

Nga A2 CNN
9 Tetor 2023, 21:59 | Aktualitet

Analisti Ben Andoni foli në Debat nga Alba Alishani për konfliktin e përgjakur mes Izraelit dhe Hamasit në Lindjen e Mesme.

A2 CNN Livestream

A2 Business