Më i shtrenjti i viteve të fundit, samiti i Procesit të Berlinit i kushton Shqipërisë rreth 1,1 milionë euro

Nga A2 CNN
11 Tetor 2023, 14:45 | Aktualitet

Procesi i Berlinit në Tiranë, një ngjarje e madhe e politikës për Ballkanin Perëndimor dhe Bashkimin Europian, është festë, sigurisht prestigj, por na kushton.

A2 CNN Livestream

A2 Business