Sondazh: A duhet të zbatohet leja menstruale në Shqipëri?
  • Po 68%
  • Jo 27%
  • Nuk e di 5%

Mos e bëni! Çfarë nuk duhet të vishni kur është vapë

Nga A2 CNN
3 Gusht 2023, 20:58 | Lifestyle

Vapa është sërish e pranishme dhe krijon probleme të njohura, pasi rrugëtimi për t’u dukur bukur, duket shumë e vështirë.

Për t'ju ndihmuar t'i mbijetoni temperaturave të larta, ne kemi përgatitur një listë me 6 rroba që nuk duhet të vishni, pasi në të kundërtën do “plasni vape”.  

Merrni shënime sepse do t'ju duhen!

Ditari A2 CNN