Nisma #PërManastirin, aty ku u themelua alfabeti i gjuhës shqipe, mungon shkolla

Nga A2 CNN
25 Janar 2023, 08:52 | Aktualitet

Të ftuar në “Dita Jonë” për të folur për nismën #PërManastirin ishin Emira Selimi, studente dhe Ylber Sela, Drejtor i Agjencisë për zbatimin e gjuhës në Republikën e Maqedonisë së Veriut

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu