Sondazh: A kujdeseni për datat e skadencës së produkteve ushqimore?
  • Gjithmonë 69%
  • Rrallë 19%
  • Asnjëherë 13%

“Përballë” në Tirana Gate, debate mbi letërsinë dhe identitetin kombëtar

Nga A2 CNN
4 Tetor 2023, 23:01 | Aktualitet

Nis për të nëntin vit në vjeshtë festivali ndërkombëtar letrar Tirana Gate. Tre dite debate letrare ne nje festival për të rinjtë krijues e qe synon t'i afroje te rinjte me librin.

A2 CNN Livestream

Dita jonë