Sondazh: Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s, sa i përdorni masat mbrojtëse?
  • Gjithmonë 14%
  • Shpesh 14%
  • Asnjëherë 71%

Presidenti i ri amerikan, debati rreth moshës

Nga A2 CNN
5 Tetor 2023, 08:36 | Aktualitet

E ftuar në Dita Jonë për të folur për zhvillimet e fundit në botë dhe rajon ishte gazetarja Gerta Zaimi.

Ditari A2 CNN