Pritshmëritë e një dite kuqezi dhe masat e marra në kryeqytet

Nga A2 CNN
12 Tetor 2023, 07:41 | Aktualitet

Raporton nga sheshi Skënderbej, gazetari Armen Pire

A2 CNN Livestream

A2 Sport