Programi buxhetor 2024-2026, qeveria pret rritje ekonomike 3.9%, inflacioni 3% deri në fund të vitit

Nga A2 CNN
6 Gusht 2023, 16:06 | Aktualitet

Qeveria është optimiste se ekonomia do të rritet kënaqshëm, ndërsa kriza e çmimeve do të marrë fund deri në fund të këtij viti. Këto parashikime bashkë me angazhimet për më shumë vëmendje në drejtim të arsimit, shëndetësisë, bujqësisë, turizmit dhe sipërmarrjes janë pjesë e Programit Buxhetor Afatmesëm 2024-2026.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi