Pse janë në kolaps gjykatat në Shqipëri?

Nga A2 CNN
10 Tetor 2023, 20:22 | Aktualitet

I ftuar në “Ditari” i orës 19:00 në A2 CNN për të folur mbi problematikat dhe sfidat e sistemit të drejtësisë ishte Gerti Shella, Drejtori i INFOÇIP.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani