Sondazh: Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s, sa i përdorni masat mbrojtëse?
  • Gjithmonë 13%
  • Shpesh 25%
  • Asnjëherë 63%

Pse po bien eksportet bujqësore? Sfida me tregjet dhe vizioni 1 miliard $ në 2030

Nga A2 CNN
18 Tetor 2023, 19:40 | Aktualitet

Trendit rënës të eksporteve shqiptare për të tetin muaj radhazi nuk i kanë shpëtuar as ato bujqësore. Sipas të dhënave të Institutit të Statistikave, prodhimi i produkteve shqiptare për eksport në muajin shtator ra me 1,4% më pak krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë.

Debat - nga Alba Alishani