Sondazh: Sa të kënaqur jeni me cilësinë e arsimit në vend?
  • Shumë 12%
  • Pak 14%
  • Aspak 74%

Putini dhe Xi bëhen bashkë, i japin formë rendit të ri botëror

Nga A2 CNN
18 Tetor 2023, 14:59 | Aktualitet

Ditari A2 CNN