Sondazh: Si e gjykoni vendimin, që të përjashtohen policët që kanë përdorur “Sky” apo “Enchrochat”?
  • Të panevojshëm 18%
  • Të drejtë 24%
  • Të vonuar 59%

Qeveri uniteti kundër luftës, Izraeli: Gaza pa drita e pa ujë deri në lirimin e pengjeve

Nga A2 CNN
12 Tetor 2023, 13:38 | Aktualitet

Izraeli vijon bombardimet kundër Rripit të Gazës dhe paralajmëron se do të privojë banorët nga uji dhe dritat deri në lirimin e pengjeve të marra nga Hamasi. Tel Avivi krijoi një qeveri të unitetit kombëtar për të drejtuar luftën, ndërsa viktimat në të dyja anët kanë arritur në 2400.

Ditari A2 CNN