Sondazh: A keni pasur raste të abuzimit me të dhënat tuaja personale?
  • Asnjëherë 10%
  • Shpesh 60%
  • Nuk jam në dijeni 30%

Qeveria rishikon buxhetin për herë të parë për këtë vit

Nga A2 CNN
18 Tetor 2023, 15:14 | Aktualitet

Qeveria rishikon buxhetin për herë të parë për këtë vit. Të ardhurat edhe mbi pritshmëritë më optimiste kanë bërë që Ministria e Financave dhe Ekonomisë të rishpërndajë 46 miliardë lekë. Rreth 12 miliardë do të shkojnë për procesin e rindërtimit dhe 1.8 miliardë për naftën falas në bujqësi.

Debat - nga Alba Alishani