Sondazh: A kujdeseni për datat e skadencës së produkteve ushqimore?
  • Gjithmonë 69%
  • Rrallë 19%
  • Asnjëherë 13%

Historia e motrave binjake që lindën në ditë, muaj dhe vite të ndryshme

Nga A2 CNN
2 Janar 2024, 19:37 | Bota

Historia e motrave binjake që lindën në ditë, muaj dhe vite

Ato kanë lindur në ditë, muaj dhe vite të ndryshme... por vetëm pak minuta larg njëri-tjetrit.

Është kjo historia e dy binjakeve të vogla nga Spliti i Kroacisë. E para erdhi në jetë pak minuta para mesnatës dhe tjetra menjëherë pas ndërrimit të viteve, duke lindur zyrtarisht në 2024.

Kështu që, pavarësisht se janë binjake, ato do të kenë datëlindje të ndryshme në dokumentet e tyre, njëra në 2023 dhe tjetra në vitin pasues.

"Është sigurisht një situatë e pazakontë, e cila do të përfshijë festimin e ditëlindjeve të tyre në vite të ndryshme", vuri në dukje Damir Roje  kreu i departamentit të obstetrikës në poliklinikën e qytetit kroat.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani