Sondazh: A duhet të zbatohet leja menstruale në Shqipëri?
  • Po 50%
  • Jo 40%
  • Nuk e di 10%

Sasi rekord armatimesh, ushtria izraelite publikon arsenalin e militantëve të Hamas

Nga Xhevahir Qardaku
2 Nëntor 2023, 11:28 | Bota

Ushtria izraelite edhe një herë ka publikuar pamje të sasisë rekord të armatimeve, furnizime të konsiderueshme, që i janë sekuestruar militantëve të Hamas, gjatë sulmeve të 7 tetorit në Izrael.

Bëhet fjalë për armatime të rënda, siç janë granatat termo-barike, raketa e mitraloza e armë për përdorim masiv.

Kjo është hera e dytë që forcat izraelite të mbrojtjes publikojnë pamje të armëve të Hamas, për të treguar rëndësinë e sulmit të 7 tetorit dhe përgatitjet e militantëve palestinezë, për një sulm që do të ishte i shtrirë në kohë.

Dhe gjatë kontrollit të territorit izraelit, gjenden vazhdimisht armë, të fshehura në tokë e banesa.

 

Ditari A2 CNN