Sondazh: Sa prezent është aktiviteti fizik në përditshmërinë tuaj?
  • Çdo ditë 44%
  • Tre herë në javë 19%
  • Vetëm në fundjavë 4%
  • Asnjëherë 33%

Rektorët kënaqen me pak, regjistrimet në programet prioritare me pikatore

Nga A2 CNN
2 Tetor 2023, 15:38 | Aktualitet

Universitetet në rrethe, pavarësisht ndihmës së dhënë nga qeveria me programet prioritare dhe bursat për studentët që do të regjistrohen në këto programe të barasvlefshme me pagën minimale, sërish janë në kushte mbijetese sa i takon vijueshmërisë së këtyre programeve.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi