Sondazh: Preferoni që emri i fëmijës tuaj të jetë:
  • Tradicional 40%
  • Modern 7%
  • I trashëguar 13%
  • Unik 40%

Retë lente mbulojnë për 1 orë qiellin e Stambollit, banorët: Ngjanin si UFO!

Nga A2 CNN
6 Mars 2023, 08:48 | Bota

Një tjetër fenomen i çuditshëm është regjistruar në Yuksekova të Hakkarit, ku në qiell janë krijuar disa re të quajtura lente, gjë që ka tërhequr vëmendjen e shumë qytetarëve të zonës.

Sipas tyre, ato ngjanin me UFO-t, ndërsa janë shoqëruar me erëra të forta. Reja e lenteve e krijuar në malin Şişol të rrethit të Stambollit mbeti e paprekur për rreth një orë.

Sipas informacionit në faqen zyrtare të Drejtorisë së Përgjithshme të Meteorologjisë, u vu re se retë e lenteve u krijuan si pasojë e luhatjeve të erës të shkaktuara nga vrazhdësia dhe ishte tregues se kishte turbulenca që lëviznin poshtë në anën e cepit të Kodra-s.

https://a2news.com/2023/02/21/reja-e-lenteve-ne-qiejt-e-turqise-qe-u-interpretua-si-nje-pararoje-e-termetit/
https://a2news.com/2022/08/30/fenomeni-spektakolar-dhe-i-cuditshem-shfaqet-ne-qiell/

A2 CNN Livestream

A2 Business