Sondazh: A duhet prindërit të publikojnë fotot e fëmijëve në rrjetet sociale?
  • Po 14%
  • Jo 86%

Rritja e të punësuarve në administratë dhe buxheti i pagave

Nga A2 CNN
25 Tetor 2023, 22:05 | Aktualitet

A2 Business nga Aurora Sulçe.

A2 Business