Sondazh: A duhet prindërit të publikojnë fotot e fëmijëve në rrjetet sociale?
  • Po 8%
  • Jo 92%

Sa e sigurt është paraja digjitale? Ekspertja: Proces i pashmangshëm, të përshtatemi sa më shpejt

Nga A2 CNN
9 Gusht 2023, 14:16 | Aktualitet

Denisa Kele, eksperte e kriptovalutave, shpjegon në Ditarin e A2 CNN pse është e rëndësishme që të mësojmë dhe mësohemi me përdorimin e parasë digjitale, e cila në vitet e ardhshme, do të jetë gjithmonë e më e përfshirë në jetët tona.

Ditari A2 CNN