Samiti i BE nën hijen e luftës, liderët të përçarë mbi thirrjen për armëpushim në Gaza

Nga A2 CNN
26 Tetor 2023, 12:13 | Aktualitet

Liderët e BE-së takohen të enjten në Bruksel, për një samit të eklipsuar nga lufta Izrael-Hamas dhe nga dështimi i bllokut për të projektuar një front të bashkuar. Qëndrimi i Bashkimit Europian mbi luftën është shënuar nga mesazhe të ndryshme, gafa diplomatike dhe këndvështrime kontradiktore kombëtare mbi konfliktin.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Loneta Progni