Sondazh: A duhet të zbatohet leja menstruale në Shqipëri?
  • Po 50%
  • Jo 40%
  • Nuk e di 10%

Sezoni turistik, radhë në pikën doganore të Kapshticës, fluks në Vlorë dhe Durrës

Nga A2 CNN
7 Gusht 2023, 09:29 | Aktualitet

Korrespondentët e A2 CNN sjellin një raportim të detajuar rreth fluksit në pikat doganorëve të turistëve që hyjnë dhe largohen nga vendi ynë.

Ditari A2 CNN