Drafti për nënat zëvendësuese, Koçiu: Të përmirësojmë mënyrën sesi i qasemi shëndetit seksual

Nga A2 CNN
24 Prill 2024, 12:46 | Aktualitet

Drafti për nënat zëvendësuese, Koçiu: Të

Drafti për shëndetin seksual vjen në vazhdën e politikave shëndetësore që kanë si synim të përmirësojnë mënyrën sesi i qasemi këtij shëndeti, sidomos tek të rinjtë dhe adoleshentët.

Kjo është ajo që ka deklaruar, mesditën e së mërkurës, ministrja e Shëndetësisë, Alban Koçiu, pas mbledhjes së Këshillit të Ministrave.

Po ashtu, sipas ministres, synimi kryesor i këtij projektligji do të jetë edhe rregullimi i shëndetit riprodhues.

Koçiu u bëri ftesë grupeve të interesit dhe organizatave të shoqërisë civile që të bëjnë sugjerimet e tyre në periudhën e konsultimit publik të draftit.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi