Sondazh: Sipas jush, brezi më i lumtur është:
  • X (1960-1980) 33%
  • Millenials (1981-1996) 56%
  • Z (1997-2011) 11%
  • Alpha (2012-2025) 0%

Rikonstruksioni i linjës hekurudhore Durrës-Tiranë, ARRSH njofton aksin ku do të bllokohet trafiku

Nga A2 CNN
22 Shkurt 2024, 16:09 | Aktualitet

Rikonstruksioni i linjës hekurudhore Durrës-Tiranë, ARRSH njofton

Autoriteti Rrugor Shqiptar njofton se për shkak të punimeve për rikonstruksionin e linjës hekurudhore Durrës-Tiranë Terminali Publik i Transportit dhe për ndërtimin e linjës së re hekurudhore për në aeroportin e Rinasit, do të bëhet bllokim i trafikut rrugor në segmentin ku  lidhet rruga e vjetër e Durrësit me hekurudhën në Rashbull.

Sipas ARRSH-së bllokimi do të fillojë sot natën në orën 22:00, deri në orën 05:00 të mëngjesit, me qëllim për të mos bllokuar qarkullimin gjatë ditës, teksa kërkon mirëkuptimin e drejtuesve të mjeteve dhe banorëve të zonës për këtë ndërhyrje.

Njoftim i ARRSH-së

Në vijim të punimeve që po kryhen në projektin “Rikonstruksioni i linjës hekurudhore Durrës-Tiranë Terminali Publik i Transportit (TPT) dhe i linjës së re hekurudhore për në aeroportin ndërkombëtar të Rinasit (ANR)”, do të bëhet bllokim i Trafikut Rrugor në km 4+762, segmenti ku lidhet rruga e vjetër e Durrësit me hekurudhën në Rashbull.

Mjetet do të orientohen të kalojnë në autostradën Tiranë-Durrës.

Për të mos bllokuar qarkullimin e mjeteve gjatë ditës, bllokimi do të fillojë sot natën në orën 22:00, deri në orën 05:00 të mëngjesit.

Kompania zbatuese në bashkëpunim me ARRSH dhe Policinë Rrugore kanë marrë të gjitha masat për menaxhimin e trafikut.

Kërkojmë mirëkuptimin e drejtuesve të mjeteve dhe banorëve të zonës për këtë ndërhyrje.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani