Sondazh: Të bëhesh i pasur në Shqipëri është:
  • E lehtë 11%
  • E vështirë 67%
  • E pamundur 22%

“Ismail Qemali dëgjon deputetin e Vlorës”, ironia e Ramës për takimet fiktive të socialistëve

Nga Fjorela Beleshi
12 Shkurt 2024, 08:42 | Politikë

“Ismail Qemali dëgjon deputetin e Vlorës”, ironia e

Detaje të tjera janë zbuluar nga mbledhja e Asamblesë së Partisë Socialiste. Një tjetër shqetësim i Edi Ramës ka të bëjë me takimet fiktive të deputetëve.

Sidomos për Qarkun e Vlorës, për të cilin Rama ka marrë edhe deputetin Anduel Tahiraj si shembull, ku me batutë mësohet të ketë thënë: “Zhvillon takime me 7 veta dhe raporton që ishin 15. Fut si pjesë të takimit edhe Ismail Qemalin në foto. Ismail Qemali dëgjon Anduelin”.

Batuta me ironi Rama ka pasur edhe me Ministrin e Drejtësisë, drejtuesin politik të Lezhës, Ulsi Manja, ku për të treguar që është i zënë për t’u marrë me partinë ua ka thënë anëtarëve te Asamblesë që Ulsiu merret me burgjet.

A2 CNN Livestream

Dita jonë