Siguria e rajonit dhe Defender Europe, Gjeneral Brigade, Bitri, në “Intervistë me Merita Haklajn”

Nga A2 CNN
26 Maj 2023, 22:16 | Aktualitet

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani