Sondazh: A duhet prindërit të publikojnë fotot e fëmijëve në rrjetet sociale?
  • Po 8%
  • Jo 92%

Skandali në Telegram, fotot e fëmijëve u ofrohen pedofilëve

Nga A2 CNN
10 Tetor 2023, 09:07 | Aktualitet

Në “Dita Jonë” u diskutua një temë shumë delikate që lidhet me abuzimet me fëmijët. Në rrjetin social “Telegram” fotot e fëmijëve dhe grave u ofrohen pedofilëve dhe manjakëve në grupe. “Zëri.ai” është media e parë në Shqipëri që ka mundur të investigojë këto grupe, përmbajtjen e palejuar që shpërndahet në to dhe rrezikun që i kanoset të gjithë shoqërisë. Por, si funksionon ky rrjet dhe cilat janë detajet që kanë dalë nga investigimi? Për këtë ishte e ftuar në studio gazetarja Kejsi Muça dhe Altin Hazizaj, nga Qendra për të Drejtat e Fëmijëve në Shqipëri.

Ditari A2 CNN