Sulltan Nevruzi, çfarë simbolizon festa dhe si e kremtojnë bektashinjtë në Shqipëri e gjithë botën

Nga A2 CNN
22 Mars 2023, 15:19 | Aktualitet
Sulltan Nevruzi, çfarë simbolizon festa dhe si e kremtojnë

Gazetari Ferdinand Samarxhi, raporton nga selia e Kryegjyshatës Botërore të Bektashinjve.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani