Sondazh: Preferoni që emri i fëmijës tuaj të jetë:
  • Tradicional 40%
  • Modern 7%
  • I trashëguar 13%
  • Unik 40%

“Tirana Gate 2023”, festivali ndërkombëtar i të rinjve

Nga A2 CNN
4 Tetor 2023, 08:41 | Aktualitet

Të ftuara në Dita Jonë për të folur më shumë rreth këtij aktiviteti ishin Irena Toçe dhe Milena Selimi.

A2 CNN Livestream

A2 Business