Sondazh: A duhet të zbatohet leja menstruale në Shqipëri?
  • Po 63%
  • Jo 25%
  • Nuk e di 13%

12 çanta të zeza elegante dhe të përjetshme për mëngjes dhe mbrëmje

Nga A2 CNN
17 Gusht 2023, 19:10 | Lifestyle

E gjithanshme dhe e përjetshme, një çantë e zezë është një veshje thelbësore. Është një zgjedhje e sigurt që do t'ju çojë nga sezoni në sezon, vit pas viti. Pra, nëse jeni duke kërkuar për një stil që ia vlen të investoni, kjo është ajo që ju nevojitet. E zeza është çanta më e mirë për shkak të aftësisë së saj për të transformuar në çast një pamje nga mëngjesi në mbrëmje ose nga delikate në seksi.

Ashtu si fustani i vogël i zi, një çantë e vogël e zezë mund t'ju çojë kudo.  

Për këtë arsye ne po ju sjellim disa modele dhe jemi të sigurt që do të ndani të njëjtin mendim me ne.

Ditari A2 CNN