Sondazh: A mendoni se figura e Ismail Qemalit njihet sa duhet?
  • Po 17%
  • Jo 78%
  • Nuk e di 6%

20 mijë aplikime, IT dhe mjekësia degët më të kërkuara nga të rinjtë

Nga A2 CNN
4 Gusht 2023, 13:55 | Aktualitet

Nisja e muajit gusht përkoi me mbylljen e aplikimeve për shkollën e lartë të studentëve shqiptarë. E ndërsa fund-muaji do të zbardhë mënyrën sesi studentët do të shpërndahen në universitetet shqiptare, nisje e sezonit të ri akademik shoqërohet edhe me pikëpyetje, kryesisht për studentët e mjekësisë, ata të cilët po përjetojnë një verë jo shumë të qetë për shkak të ndryshimeve ligjore për sigurimin e diplomës e së shkollës. Na bashkohet në Ditar, reporterja Ornela Joti e cila i ndjek gjithmonë me kujdes zhvillimet e arsimit.

Debat - nga Alba Alishani