Xhafaj: Deputet mund të të bëjnë, socialist duhet të bëhesh

Kandidati i Partisë Socialiste për Qarkun e Tiranës, Fatmir Xhafaj, theksoi se në një parti është e rëndësishme “kombinimi i gjeneratave”.

“PS-ja ka pasur historikisht kombinim të mirë gjeneratash. Të treja gjeneratat janë brenda në këtë ekip. Ka njerëz me shumë eksperiencë, edhe me kontribute të spikatura dhe disa që sapo kanë hyrë për t’u bërë pjesë e politikës. Ndoshta, me kalimin e kohës, edhe pjesë me zemër e Partisë Socialiste. Deputet të bëjnë, por socialist duhet të bëhesh”, deklaroi Xhafaj.

Kur u pyet për të ardhmen e tij politike, Xhafaj tha: “E ardhmja ime është në Parlament, për 4 vitet e ardhshme, si përfaqësues i qytetarëve të Qarkut të Tiranës dhe i motivuar për të kryer me përgjegjësi detyrat që rrjedhin nga kjo. Si dhe për të përmbushur Reformën në Drejtësi, luftën kundër korrupsionit dhe një projekt për të rritur të shëndetshme rininë”.

  • LAJMI I FUNDIT | “Absolut 4”, Sfidat për zgjedhje të lira!
  • LAJMI I FUNDIT | “Absolut 4”, i ftuar Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi
  • LAJMI I FUNDIT | “Absolut 4”, i ftuar ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi
  • LAJMI I FUNDIT | “Absolut 4”, të ftuar dhe analistët Edlira Gjoni dhe Mentor Kikia
  • LAJMI I FUNDIT | Celibashi shpjegon në “Absolut 4” mënyrën si duhet të votojmë në zgjedhje
  • LAJMI I FUNDIT | Dështimi për votën e emigrantëve, Celibashi: Procesi ishte shumë kritik
  • LAJMI I FUNDIT | Celibashi: Nuk donim të vinim në diskutim kredibilitetin e këtij procesi
  • LAJMI I FUNDIT | Dështimi për votën e emigrantëve, Celibashi: Njëra nga palët nuk do ta pranonte