Sondazh: Sa të kënaqur jeni me cilësinë e arsimit në vend?
  • Shumë 12%
  • Pak 14%
  • Aspak 74%

Shqiptarët nuk po blejnë, shtimi i turistëve nuk shtoi optimizmin te tregtarët

Nga A2 CNN
2 Tetor 2023, 17:11 | Aktualitet

Ndikuar nga rritja e çmimeve, por dhe rënia e euros, shumë prej sektorëve të ekonomisë kanë shfaqur një rënie të besimit për muajin gusht. Sipas vrojtimit të përmuajshëm të Bankës së Shqipërisë mbi besimin në ekonomi, industria, tregtia dhe konsumatorët janë treguar pesimistë.

Ditari A2 CNN