Rekord në janar-korrik me 20 milionë transaksione elektronike, ndikuan turistët

Nga A2 CNN
1 Tetor 2023, 15:27 | Aktualitet

Qytetarët shqiptarë dhe turistët e huaj kryen mbi 20 milionë transaksione në rrugë elektronike në harkun e muajve janar-korrik. Në këtë ecuri, më e mira e regjistruar ndonjëherë ndikim ka pasur edhe shtimi i terminaleve të pagesave në mënyrë elektronike.

A2 CNN Livestream

Dita jonë 2024