Sondazh: A duhet prindërit të publikojnë fotot e fëmijëve në rrjetet sociale?
  • Po 14%
  • Jo 86%

Shqiptarët trokitën më shpesh në banka, pavarësisht normave të larta të interesit

Nga A2 CNN
1 Tetor 2023, 13:31 | Aktualitet

Pavarësisht normave të larta të interesit, qytetarët dhe sipërmarrësit shqiptarë morën më shumë kredi gjatë gushtit. Pas tkurrjes gjatë korrikut, huatë e reja u zgjeruan në 29.2 miliardë lekë në gusht, duke shënuar kështu nivelin më të lartë për këtë vit Pjesa më e madhe e huave rezulton të jetë kërkuar për të blerë banesë.

A2 Business