Samiti i Granadës, Michel: Situata mes Kosovës e Serbisë është problem për Europën

Nga A2 CNN
5 Tetor 2023, 20:33 | Aktualitet

Ne samitin e trete te Komunitetit Politik Europian u diskutua per nje reformim te thelle te BE-se per te bere te mundur qe per disa vite te zgjerohet deri ne 35 vende anetare. Ukraina zuri vemendjen kryesore, ndersa u permend edhe nevoja per zgjidhjen e konfliktit mes Kosoves dhe Serbise.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi