Sondazh: Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s, sa i përdorni masat mbrojtëse?
  • Gjithmonë 18%
  • Shpesh 18%
  • Asnjëherë 64%

Emigracion dhe pak martesa, mbi 6 mijë e 500 familje më pak në 2022-n

Nga A2 CNN
11 Tetor 2023, 20:14 | Aktualitet

Si popullsia edhe familja shqiptare po rrudhet ndjeshëm. Një prej shkaqeve kryesore mbetet emigracioni. Mbi 6 mijë e 500 familje më pak janë regjistruar nga Instituti i statistikave për 2022 duke e zbritur numrin e familjeve në 758 mijë e 973.

Dita jonë