Sondazh: Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s, sa i përdorni masat mbrojtëse?
  • Gjithmonë 17%
  • Shpesh 17%
  • Asnjëherë 67%

Më i shtrenjti i viteve të fundit, samiti i Procesit të Berlinit i kushton Shqipërisë rreth 1,1 milionë euro

Nga A2 CNN
11 Tetor 2023, 14:45 | Aktualitet

Procesi i Berlinit në Tiranë, një ngjarje e madhe e politikës për Ballkanin Perëndimor dhe Bashkimin Europian, është festë, sigurisht prestigj, por na kushton.

Dita jonë