Sondazh: Ku do e kaloni natën e ndërrimit të viteve?
  • Famije 77%
  • Restorant/bare 7%
  • Jashtë vendit 16%

Mjekësia në protestë: Vetëm anulimi i ligjit na kthen në universitet

Nga A2 CNN
11 Tetor 2023, 16:35 | Aktualitet

Miratimi i tarifës së shkollimit për studentët e Mjekësisë ka shtuar zemëratën dhe pakënaqësitë e tyre. Të rinjtë e Mjekësisë së Përgjithshme nuk pranojnë as kontratën me fakultetin për të qëndruar pas studimeve në Shqipëri dhe as të paguajnë 248 mijë lekë për studimet vjetore.

Ditari A2 CNN