Sondazh: Cilat janë faktorët më të rëndësishëm për zhvillimin e një fëmije?
  • Edukimi shkollor 13%
  • Kujdesi familjar 83%
  • Ndikimi i shoqërisë 5%

Rrugë të boshatisura dhe qiej të mbuluar me avionë, A2 CNN raporton nga zona e luftës në Izrael

Nga A2 CNN
13 Tetor 2023, 11:56 | Aktualitet

Mund të ketë një ndërhyrje këmbësorie, pas urdhrit të ushtrisë izraelite për zhvendosjen e 1.1 milionë banorëve nga Veriu i Gazës në drejtim të jugut. Këtë raportoi gazetari i A2 CNN, Julian Kasapi, i cili prej dy ditësh ndjek zhvillimet nga fronti i luftës në Izrael.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi