Sondazh: Sa të kënaqur jeni me cilësinë e arsimit në vend?
  • Shumë 12%
  • Pak 14%
  • Aspak 74%

Jeni lodhur duke veshur xhinse çdo ditë? 4 alternativat më interesante që do t’ju habisin

Nga A2 CNN
16 Tetor 2023, 08:51 | Lifestyle
Jeni lodhur duke veshur xhinse çdo ditë? 4 alternativat më

Ne e dimë që xhinset janë një pjesë e garderobës sonë që nuk mund t’i largojmë lehtë, pasi janë shumë të lehta për t’u kombinuar. Po, sigurisht që ne i duam xhinset, mirëpo ka ardhur koha t’i lini pak mënjanë dhe të provoni disa pjesë të tjera.

Ndonjëherë kemi nevojë për një detoksifikim dhe për të shkuar përtej këtij stili, që na pëlqen ose jo është krejtësisht i zakonshëm.

Sigurisht, nuk keni vetëm xhinse në gardërobë. 4 pjesët që vlejnë dhe janë mjaft të lehta për të zëvendësuar xhinset tuaja për të paktën një javë, janë në listën e mësipërme dhe kushtojini vëmendje!

Ditari A2 CNN